

Τους περισσότερους θανάτους από κάθε άλλη ημέρα από την 14η Φεβρουαρίου, όταν εντοπίζονταν τα πρώτα κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό στην Αίγυπτο, κατέγραψαν οι αρχές το τελευταίο 24ωρο, με 91 νέα θύματα από επιπλοκές της COVID-19 και τον συνολικό απολογισμό της πανδημίας να ανέρχεται πλέον σε 1.575 νεκρούς.
Υψηλός – ο δεύτερος υψηλότερος καθ’ όλη αυτήν την περίοδο – ήταν επίσης ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, που ανήλθαν σε 1.618 με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί να φθάνει τους 44.598.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, το Κάιρο και η γειτονική Καλουμπέια είναι οι περιοχές της χώρας με τα περισσότερα κρούσματα. Στον αντίποδα, τα λιγότερα κρούσματα εντοπίζονται στις – ιδιαίτερα τουριστικές – περιοχές του Νοτίου Σινά, της Ερυθράς Θάλασσας και της μεσογειακής Μάρσα Ματρούχ.
Μέχρι τώρα, 11.931 άνθρωποι αποθεραπεύτηκαν και έλαβαν εξιτήρια από τα νοσοκομεία της Αιγύπτου, ενώ άλλοι 13.332 παρουσιάζονται πλέον αρνητικοί στην COVID-19.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Γαλλία: Οδηγός ταξί κατηγορείται ότι έκλεψε χρήματα και τις αποσκευές του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών
Ένας οδηγός ταξί θα δικαστεί τον Νοέμβριο στη Γαλλία με την κατηγορία ότι έκλεψε.
Δεν θα πάει ο Πούτιν στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας – Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη
Χωρίς τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν θα πάει διπλωματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πώληση προηγμένων πυραυλικών συστημάτων στην Τουρκία
Tο πράσινο φως έδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πώληση προηγμένων πυραυλικών συστημάτων στην.
Ο Πούτιν ενέκρινε τη σύνθεση της ρωσικής αντιπροσωπείας για τις συνομιλίες με την Ουκρανία
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν ενέκρινε τη συμμετοχή της ρωσικής αντιπροσωπείας για συνομιλίες με.