

Το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 212 νέες μολύνσεις από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό να ανέρχεται σε 98.939.
Τα κρούσματα παρουσίασαν ελαφριά αύξηση. Ήταν η έκτη ημέρα που ξεπέρασαν τα 200 από την 1η Αυγούστου.
Το ίδιο διάστημα, άλλοι 22 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19, με τον απολογισμό της πανδημίας να φθάνει τους 5.421 νεκρούς στην πολυπληθέστερη αραβική χώρα.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, 809 άνθρωποι κρίθηκε ότι ανέρρωσαν και έλαβαν εξιτήρια από τα νοσοκομεία. Ο αριθμός των ανθρώπων που θεωρείται πως αποθεραπεύτηκαν έφθασε τους 72.929, κατά το αιγυπτιακό υπουργείο Υγείας.
Σχετικά Νέα
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.
Νιγηρία: Νεκροί τέσσερις στρατιώτες από επίθεση τζιχαντιστών
Τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες Τρίτη κατά τη διάρκεια επίθεσης τζιχαντιστών εναντίον στρατιωτικής βάσης.
Ινδία: Τουλάχιστον 21 νεκροί από κατανάλωση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 εισήχθησαν σε νοσοκομεία στο.
Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: «Θα αναλάβετε δράση για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;»
«Θα αναλάβετε δράση με αποφασιστικό τρόπο για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;», ήταν.