

ουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν χθες, Σάββατο, το βράδυ τη ζωή τους στο Σουέζ της Αιγύπτου, όταν ανατράπηκε το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν.
Σύμφωνα με τον αιγυπτιακό Τύπο, στο μοιραίο λεωφορείο επέβαιναν οικογένειες που επέστρεφαν από το παραθεριστικό κέντρο του Σαρμ Ελ Σέιχ στο Κάιρο.
Οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 34, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία.
Στην περιοχή έφτασαν αμέσως 30 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών από τον τόπο του δυστυχήματος στο Γενικό Νοσοκομείο του Σουέζ και άλλα κοντινά νοσοκομεία.
Μερικοί τραυματίες βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με την επίσημη Αιγυπτιακή Στατιστική Υπηρεσία (CAPMAS), το 2020 τα τροχαία δυστυχήματα στη χώρα παρουσίασαν αύξηση κατά 17,8% σε σχέση με το 2019.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Λίβυος πρωθυπουργός: Η τάξη στη χώρα αποκαταστάθηκε
Ο πρωθυπουργός της Λιβύης, Αμπντέλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η ασφάλεια αποκαταστάθηκε.
Ο Ζελένσκι θέλει συνάντηση μόνο με τον Πούτιν, ξεκαθαρίζει το Κίεβο
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συναντήσει μόνο τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για.
Επίσημη, ανταποδοτική επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στη Βρετανία, 8 – 10 Ιουλίου
Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, θα πραγματοποιήσουν από τις.
Διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν την Κάρπαθο: Το «μυστικό» νησί της Ευρώπης, με εντυπωσιακές διαδρομές στη φύση
Τις «μυστικές» ομορφιές της Καρπάθου προβάλλουν το τελευταίο διάστημα μέσα ενημέρωσης από τη Γερμανία,.