

Το μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από επιπλοκές του κορονοϊού εδώ και 16 μήνες κατέγραψε χθες η Αίγυπτος, με 69 ανθρώπους να καταλήγουν από την πανδημία, σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας της χώρας.
Πρόκειται για ένα αρνητικό “ρεκόρ”, που επαναφέρει τα μεγέθη του προηγούμενου έτους, όταν στις 14 Ιουλίου του 2020 είχαν καταγραφεί 73 θύματα από τον COVID-19.
Συνολικά, 19.435 άτομα έχουν υποκύψει από επιπλοκές του κορονοϊού στην Αίγυπτο, που περνά το τέταρτο κύμα της πανδημίας.
Την ίδια χθεσινή ημέρα, καταγράφηκαν 929 μολύνσεις, ανεβάζοντας το συνολικό τους αριθμό στα 343.026 άτομα στη χώρα από τις 14 Φεβρουαρίου του 2020.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ανγκόλα: Πάνω από 20.000 κρούσματα χολέρας από τον Ιανουάριο
Πάνω από 20.000 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα χολέρας έχουν καταγραφτεί στην Ανγκόλα από τον Ιανουάριο.
Πάνω από 20.000 κρούσματα χολέρας τους τελευταίους τέσσερις μήνες στην Ανγκόλα
Πάνω από 20.000 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα χολέρας έχουν καταγραφτεί στην Ανγκόλα από τον Ιανουάριο.
Ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει την ΕΕ για το πρόβλημα του μεταναστευτικού που η ίδια προκάλεσε
Επιμέλεια: Γιάννα Μυράτ Η πολυετής κρίση του μεταναστευτικού στα νότια σύνορα της Ευρώπης σήμερα.
Κλ. Σέινμπαουμ: Παράδειγμα για τον κόσμο ολόκληρο ο εκλιπών πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούδια Σέινμπαουμ απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Ουρουγουανού πρώην.