

Αναβλήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, λόγω κρούσματος κορωνοϊού που καταγράφηκε σε μέλος της Κοινοτικής Επιτροπής του πρεσβυγενούς παροικιακού οργανισμού.
Αμέσως όταν έγινε γνωστό το γεγονός αυτό, η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας επικοινώνησε με τις αρμόδιες αιγυπτιακές αρχές, όπου σύμφωνα με τα απαιτούμενα πρωτόκολλα, δόθηκε η άδεια για την αναβολή της Συνέλευσης για διάστημα ενός τουλάχιστον μήνα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του παροικιακού οργανισμού, «η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας τηρώντας τις υποδείξεις των επιστημόνων και της αιγυπτιακής κυβέρνησης και έχοντας ως κύριο μέλημά της την προστασία του συνόλου και των μελών της, είναι αναγκασμένη να αναβάλλει τις διεργασίες της προγραμματισμένης για σήμερα Γενικής Συνέλευσης.
Παράλληλα, ζητά από όλα τα μέλη της και την παροικία να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και τις οδηγίες ασφαλούς κοινωνικής συναναστροφής».
Η νέα ημερομηνία της διεξαγωγής της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.