

Αξιωματούχος των αιγυπτιακών υπηρεσιών πληροφοριών ανέφερε τη Δευτέρα ότι η Αίγυπτος, η οποία συχνά χρησιμεύει ως μεσολαβητής μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, είχε μιλήσει επανειλημμένα με τους Ισραηλινούς για “κάτι μεγάλο” το οποίο ετοιμαζόταν, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο Αιγύπτιος αξιωματούχος σημείωσε ότι οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι επικεντρώνονταν στη Δυτική Όχθη και υποβάθμιζαν την απειλή από τη Γάζα.
Η κυβέρνηση του Νετανιάχου αποτελείται από υποστηρικτές των εβραίων εποίκων της Δυτικής Όχθης που ζητούν ένταση της ασφαλείας στα κατεχόμενα εκεί έναντι του αυξανόμενου κύματος βίας τους τελευταίους 18 μήνες.
“Τους είχαμε προειδοποιήσει ότι έρχεται μια έκρηξη της κατάστασης, πολύ σύντομα και θα ήταν μεγάλη. Ωστόσο, υποτίμησαν τέτοιες προειδοποιήσεις”, σημείωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή δεν είναι εξουσιοδοτημένος να συζητήσει το περιεχόμενο ευαίσθητων συζητήσεων πληροφοριών με τα μέσα ενημέρωσης, μεταδίδουν το πρακτορείο Associated Press και οι Times of Israel.
Σχετικά Νέα
Υψηλόβαθμος Σουηδός διπλωμάτης συνελήφθη για κατασκοπεία στη χώρα του σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση
Η σουηδική υπηρεσία ασφαλείας (Säpo) συνέλαβε έναν Σουηδό υψηλόβαθμο διπλωμάτη ως ύποπτο για κατασκοπεία,.
Ανοιχτή η ΕΕ στο να προχωρήσει σε «στοχευμένες αλλαγές» στον νόμο για την τεχνητή νοημοσύνη
Ανοιχτή στο να τροποποιήσει το νόμο περί τεχνητής νοημοσύνης της ΕΕ μετά από μια.
Σεισμός ταρακούνησε τη Νάπολη – Στους δρόμους έντρομοι κάτοικοι και τουρίστες
Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών καταγράφηκε στις 12:07 (τοπική ώρα), στην περιοχή Κάμπι Φλεγκρέι, λίγο.
Βέλγιο: Ανεστάλη η λειτουργία του αεροδρομίου του Σαρλερουά έπειτα από προειδοποίηση για βόμβα
Ανεστάλη σήμερα η λειτουργία του αεροδρομίου του Σαρλερουά στο Βέλγιο λόγω προειδοποίησης για βόμβα,.