

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου σε έναν 65χρονο συνταξιούχο αγρότη από χωριό της Τριταίας, ο οποίος βίαζε για δύο χρόνια την 70χρονη κουνιάδα του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αγρότης καταδικάστηκε για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 70χρονης χήρας του αδελφού του, επί μία διετία. Όπως έγινε γνωστό, τέλεσε την πράξη του απειλώντας την με πριόνι.
Η γυναίκα ήταν μόνη στο χωριό. Όπως κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο φοβόταν να μιλήσει, μέχρι που άλλαξε στάση, όταν τη στήριξαν δικά της πρόσωπα.
Από την άλλη πλευρά, ο 65χρονος υποστηρίζει ότι η κατηγορία είναι ψευδής και πως η σεξουαλική πράξη γινόταν με συναίνεση της κουνιάδας του. Το Δικαστήριο τον καταδίκασε με ψήφους 4 προς 3.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.