

Τις πρώτες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία, πραγματοποίησε σήμερα η τουρκική πολεμική αεροπορία.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τρία τουρκικά ελικόπτερα εισήλθαν στον εναέριο εθνικό χώρο, στο κεντρικό Αιγαίο, 23 φορές, ενώ προέβησαν και σε τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας.
Όπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, τα ελικόπτερα της γείτονας χώρας αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Σχετικά Νέα
Σ. Βαρδάκης: Να κατοχυρωθούν τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων τμήματος Γεωπονίας ΕΛΜΕΠΑ
Στις κινητοποιήσεις των φοιτητών, αποφοίτων και καθηγητών του τμήματος γεωπονίας του ΕΛΜΕΠΑ, αναφορικά με.
Γ. Οικονόμου: Νέες εντάξεις 89 έργων ύψους 162,6 εκατ. ευρώ στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”
Στην ένταξη νέων έργων ύψους 162,6 εκατ. ευρώ στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, αναφέρεται με.
Σταϊκούρας: Ασφαλείς οι καταθέσεις, ισχυρό το τραπεζικό σύστημα
Την εκτίμηση πως ο Έλληνας πρέπει να νιώθει ασφαλής, καθώς υπάρχει η εγγύηση των.
Δείπνο Μητσοτάκη-Ράμο στο Μέγαρο Μαξίμου
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου δείπνο στον πρωθυπουργό της Αλβανίας,.