

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε αιφνιδίως τη Δευτέρα στη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, στη Νέα Υόρκη, στην οποία δεν προβλεπόταν να συμμετάσχει.
Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος δεν ανέβηκε στο βήμα, κάθισε για λίγα λεπτά στην αίθουσα, άκουσε και χειροκρότησε την ομιλία του πρωθυπουργού της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι.
Περίπου 60 ξένοι ηγέτες συμμετέχουν σε αυτή τη σύνοδο με σκοπό να δώσουν μια νέα ώθηση στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, από την οποία αποχώρησαν οι ΗΠΑ λίγους μήνες αφότου ανέλαβε τα προεδρικά καθήκοντά του ο Ντόναλντ Τραμπ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Η Στοκχόλμη ενισχύει τη στήριξή της στον ΔΟΜ για να επιταχύνει τις επιστροφές μεταναστών
Η Σουηδία αποφάσισε να χορηγήσει 9,2 εκατομμύρια ευρώ στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για τον.
Κρεμλίνο: Απορρίπτει ως «μεροληπτική» έκθεση του ΟΗΕ που «δείχνει» την Ρωσία για την κατάρριψη της πτήσης MH17
Το Κρεμλίνο απέρριψε την Τρίτη (13/5) ως μεροληπτικά τα συμπεράσματα έκθεσης υπηρεσίας του ΟΗΕ.
Τελειώνει η υπομονή Τραμπ με Νετανιάχου
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιεί επίσκεψη στη Μέση Ανατολή χωρίς να έχει κάποιο.
Χαμάς: Αρνείται ότι η απελευθέρωση ομήρου σχετίζεται με ισραηλινή «στρατιωτική πίεση»
Η Χαμάς διέψευσε σήμερα ότι η απελευθέρωση του Ισραηλινοαμερικανού ομήρου Ιντάν Αλεξάντερ μία ημέρα.