Αιχμηρός ο Αντώναρος για τον εφοπλιστή των γραμμών της Σαμοθράκης

Με μία αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος το ποιόν του «γαλάζιου» εφοπλιστή Φώτη Μανούση, τα οποία –στη θεωρία- εξυπηρετούν τη Σαμοθράκη, αν και στην πράξη είδαμε όλοι τι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες.

Με το υπουργείο Ναυτιλίας να… διαπρέπει στις λύσεις που έδωσε, εκθέτοντας και διεθνώς τη χώρα, και μια κυβερνητική σύσκεψη που έγινε με μεγάλη καθυστέρησε και κατέληξε σε «μέτρα» ήξεις αφήξεις, ο Ευάγγελος Αντώναρος σημείωσε ότι ο Μανούσης έχει προϊστορία από τη δεκαετία του ΄90 και είναι αδιανόητο να συμμετέχει με οποιαδήποτε μορφή στο νέο διαγωνισμό για την άγονη γραμμή Σαμοθράκης.

«Το πρόβλημα της Σαμοθράκης δεν είναι κάποια …ανώνυμη ακτοπλοϊκή εταιρεία που ξαφνικά αποφάσισε να μην εκτελέσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Είναι οψιμος…εφοπλιστής που έχει παρελθόν και δεν είναι η πρώτη φορά που τα κάνει μαντάρα. Τον ξέρουμε απο το 2008/9 και έχει… προϊστορία από τη δεκαετία του 90. Φυσικό ότι κάποιοι καμώνονται ότι δεν τον… γνωρίζουν.

Α και κάτι ακόμη: Στο νέο διαγωνισμό για την άγονη γραμμή Σαμοθράκης είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να συμμετέχει ο εν λόγω με οποιαδήποτε μορφή και με οποιοδήποτε όνομα. Για να δούμε.», έγραψε στο Facebook.

 

Σχετικά Νέα