

«Αιχμές» κατά του Μπομπ Μενέντεζ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία, Ομέρ Τσελίκ, όπως αναφέρει το philenews.com.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματός του, ο Ομέρ Τσελίκ είπε ότι «ο Μπόμπ Μενέντεζ δεν θα δει τους Τούρκους στρατιώτες να εγκαταλείπουν την Κύπρο. Δεν θα μπορέσει να το δει. Ονειρεύεται λάθος. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ειρήνης εκεί. Δεν βρίσκονται εκεί για το τίποτα. Όλος ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά γιατί οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πήγαν εκεί στο πλαίσιο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης [Σ.Σ. της τουρκικής εισβολής] και τι σημαίνει η παρουσία τους εκεί σήμερα. Το να πούμε ότι οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πρέπει να αποσυρθούν από εδώ, σημαίνει οι Ε/κ θα καταλάβουν την Κύπρο», είπε ο Ομέρ Τσελίκ.
Συνέχισε, λέγοντας ότι «αυτό σημαίνει επανεμφάνιση των οργανώσεων σφαγής όπως η παλιά ΕΟΚΑ. Ακόμη και σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ή σε μια απλή επίσκεψη, οι άνθρωποι εκτίθενται σε τέτοιες ρατσιστικές επιθέσεις στην ελληνική πλευρά. Ήδη εκφράζουν ξεκάθαρα τις διάφορες προσεγγίσεις τους. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν να είναι οι εγγυήτριες της ειρήνης εκεί, να συμβάλλουν στην προστασία του κυπριακού σκοπού και στην ασφάλεια της τδβκ. Εξέφρασε μια επιθυμία του που δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ».
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.