

Δεν πίστευε στην τύχη του ένας αγρότης στην Ινδία που είδε από την μια στιγμή στην άλλη να αλλάζει η ποιότητα ζωής του.
Συγκεκριμένα, ο 45χρονος Lakhan Yadav ενώ εργαζόταν στην γη του βρήκε ένα διαμάντι 14,84 καρατίων, το οποίο κοστολογείται γύρω στα 66.00 ευρώ.
Ο Yadav δεν κατάλαβε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα τόσο πολύτιμο κόσμημα και όχι για ένα απλό… βότσαλο,
Το αντιλήφθηκε αφού το έβγαλε από το χώμα και παρατήρησε ότι έλαμψε λίγο… διαφορετικά.
Η «πλάκα» είναι ότι η γη δεν του ανήκει αλλά την νοικιάζει εδώ και ένα μήνα στην περιοχή Madhya Pradesh.
Σύμφωνα με την dailymail, o 45χρονος πήρε αμέσως τον βράχο και το πήγε στον τοπικό εκτιμητή διαμαντιών, ο οποίος του είπε και τα χαρμόσυνα νέα.
Ο αγρότης όπως ήταν λογικό πούλησε το διαμάντι σε δημοπρασία για να βελτιώσει λίγο την δύσκολη ζωή του.
«Άλλαξε τη ζωή μου», είπε στους Times of India.
Ο Yadav έχει ήδη αγοράσει μια μοτοσικλέτα, μαζί με 2 εκτάρια γης και δύο βούβαλους.
«Αγόρασα τη μοτοσικλέτα επειδή επέμεναν οι ανιψιές μου. Ήμουν ευχαριστημένος με το ποδήλατό μου», είπε ο ίδιος.
«Ελπίζω να βρω και άλλο διαμάντι. Θα δουλέψω για μερικούς ακόμη μήνες, ίσως να ανανεώσω τη μίσθωση», συμπλήρωσε.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.
Ισόβια κάθειρξη για 23 δολοφονίες με ρατσιστικά κίνητρα στο Τέξας – Ο δράστης δήλωσε ένοχος «για να αποφύγει τη θανατική ποινή»
Ο δράστης της σφαγής του 2019 σε ένα σουπερμάρκετ της ισπανόφωνης κοινότητας του Ελ.