

Στον κόμβο του Πλατυκάμπου δίνουν ραντεβού οι αγρότες της Λάρισας για το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης.
Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr ανάλογα με τη συμμετοχή και τη διάθεση που θα δείξουν οι αγρότες, δεν αποκλείεται μετακίνηση στη νέα εθνική οδό.
Σε σχετική ανακοίνωση το απόγευμα της Δευτέρας από το συντονιστικό των αγροτών, αναφέρονται τα εξής: «Καλούμε όλους τους αγρότες του Νομού να συμμετάσχουν μαζικά και αποφασιστικά στο μεγάλο, ενωτικό μπλόκο που θα στηθεί στον κόμβο Πλατυκάμπου την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι.
Με τον ανυποχώρητο αγώνα μας μπορούμε να έχουμε λύσεις στα προβλήματα και τα αιτήματα μας να ικανοποιηθούν.
Ό, τι κατακτήσαμε ήταν αποτέλεσμα των αγώνων μας. Αγωνιζόμαστε να μείνουμε στα χωριά τις καλλιέργειες μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!»
Σχετικά Νέα
Καλλιθέα: «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία σε πυλωτή
Τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα,.
Άγιος Παΐσιος: Η σταύρωση προηγείται πάντοτε της αναστάσεως και φέρνει νίκη
Όσοι πέρασαν πρώτα από την Σταύρωση και αναστήθηκαν πνευματικά, ζουν την πασχαλινή χαρά. «Πάσχα,.
Οι Mυροφόρες στο κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου
Μπαίνοντας στο Ιερό κουβούκλιο στον προθάλαμο όπου είναι το παρεκκλήσι του Αγγέλου, εκεί δηλαδή.
Kέρκυρα: Το έθιμο του τεχνητού σεισμού στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Ξένων
Το Πάσχα γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη θρησκευτική κατάνυξη στην Κέρκυρα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο νησί των Φαιάκων είναι.