

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Λάρισας, με τα αγροτικά μηχανήματα να βρίσκονται στο κόμβο της Γυρτώνης και σε άλλα σημεία, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.
Το απόγευμα της Δευτέρας 27/1 αναμένεται να πραγματοποιηθεί πανθεσσαλική σύσκεψη στον Τύρναβο, ώστε να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα τους και τις μορφές διεκδίκησης των αιτημάτων τους.
Για την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ. έχουν ήδη αποφασίσει να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας και έχουν απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αγρότες, αλλά και τους φορείς του νομού να συμμετάσχουν.
Στους δρόμους και οι αγρότες της Πρέβεζας
Αγροτικό συλλαλητήριο προγραμματίζεται για σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στον κόμβο Βόνιτσας – Λευκάδας από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Πρέβεζας.
Μεταξύ των βασικών αιτημάτων των παραγωγών είναι η μείωση του κόστους παραγωγής, η αποζημίωση στο 100% για ζημιές από φυσικές καταστροφές και η προστασία του εισοδήματός τους.
Ανάλογη κινητοποίηση έγινε χθες Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Λούρο, με τη συμμετοχή αγροτών της Πρέβεζας και των μηχανημάτων τους, έπειτα από απόφαση της Πανηπειρωτικής σύσκεψης Αγροτικών Συλλόγων στην Άρτα.
Κινητοποιήσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα
Παράλληλα, ενισχύεται καθημερινά το μπλόκο των Τρικαλινών αγροτών στον κόμβο Μεγαλοχωρίου, μετά το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη». Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, με ανακοίνωσή του, συμπαραστέκεται και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών, όπως αναφέρει.
Επίσης, η Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου του Ε65 στην Καρδίτσα, με ανακοίνωσή της, καλεί τους αγρότες που βρίσκονται ακόμα στα χωριά να κατέβουν στο μπλόκο «για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η πάλη μας, να ενισχυθεί η προοπτική της νίκης μας».
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.