Άγριο έγκλημα στη Βρετανία: 19χρονος σκότωσε 15χρονο με ένα γαλλικό κλειδί

Ένας 19χρονος Βρετανός δολοφόνησε έναν 15χρονο μαθητή με ένα γαλλικό κλειδί. Όπως αναφέρει η NY POST, ο 19χρονος τον είχε πληρώσει με 2.700 δολάρια για να τον εμποδίσει να αποκαλύψει τη «οικεία» σχέση τους σε αστυνομικούς.

Ο Μάθιου Μάισον, ένας μαθητευόμενος μηχανικός, φέρεται να δελέασε τον Άλεξ Ρόντα σε μια απομακρυσμένη δασική περιοχή με το πρόσχημα της συνάντησης για σεξ τον περασμένο Δεκέμβριο και στη συνέχεια τον χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές με ένα μακρύ γαλλικό κλειδί, ανέφερε το Manchester Evening News. Το μερικώς ντυμένο σώμα του Ρόντα βρέθηκε κοντά στο χωριό Άσλεϊ στο Τσέσαϊρ της Βρετανίας, στις 13 Δεκεμβρίου 2019. Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι το αγόρι είχε εμπλακεί σε μια μακρόχρονη στενή σχέση με τον Μέισον, ο οποίος τότε ήταν 18 ετών, ανέφερε η εφημερίδα. Ο εισαγγελέας Ian Unsworth είπε στον δικαστή τη Δευτέρα ότι ο Mason οδήγησε τον Rodda στο δάσος «με την προσποίηση της σεξουαλικής δραστηριότητας» πριν δολοφονήσει το αγόρι εν ψυχρώ, ανέφερε το BBC News. Εβδομάδες νωρίτερα, το αγόρι είχε επικοινωνήσει με τη φίλη του Mason και της είπε ότι είχε λάβει ακατάλληλα μηνύματα από τον σύντροφό της, συμπεριλαμβανομένου ενός προκλητικού βίντεο και μιας φωτογραφίας, είπε ο Unsworth.

Ο Mason, ο οποίος αρνείται τη δολοφονία, απέρριψε επίσης ισχυρισμούς ότι έστειλε στο αγόρι ακατάλληλο υλικό, αλλά ο επίδοξος μηχανικός φέρεται να άρχισε να κάνει καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό του Rodda, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Το αγόρι είπε επίσης σε έναν φίλο ότι ο 19χρονος τον πληρώνει για σεξ και απείλησε να πάει στους αστυνομικούς αν σταματήσει, κάτι που ο φίλος του 15χρονου, τόνισε ότι ήταν λάθος και ισοδυναμούσε με «εκβιασμό», είπε ο Unsworth.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα