

Στη Λευκάδα «κρύβεται» ο 28χρονος παιδόφιλος, ποδοσφαιριστής της Γ΄Εθνικής, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονου αγοριού από το Αγρίνιο, ενώ την προσεχή Δευτέρα απολογείται.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, ο 28χρονος έχει απομακρυνθεί εδώ και αρκετούς μήνες από το Αγρίνιο και φέρεται πως το τελευταίο διάστημα διαμένει στη Λευκάδα.
Εν τω μεταξύ, έρευνα και στην Κρήτη έχουν ξεκινήσει οι Αρχές, για να διαπιστωθεί εάν ο Δημήτρης Κραβαρίτης είχε παρενοχλήσει ανήλικα παιδιά στο Ρέθυμνο, όπου εργαζόταν ως ποδοσφαιριστής επί 8 χρόνια με τη φανέλα της Επισκοπής και εν συνεχεία στον Άρη Ρεθύμνου.
Η είδηση για την κατηγορία που τον βαραίνει έχει προκαλέσει σοκ και στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, όπως επίσης στο Μεσολόγγι από όπου πέρασε ως ποδοσφαιριστής αλλά και στο Αγρίνιο όπου φέρεται να τέλεσε την πράξη της ασέλγειας.
Σύμφωνα με το okmag.gr, στενοί φίλοι του φερόμενου ως δράστη βρίσκονται σε σοκ, ενώ φρόντισαν να επικοινωνήσουν από την πρώτη στιγμή μαζί του προκειμένου να τον ρωτήσουν αν ισχύουν τα όσα διαβάζουν στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν προέβη στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και υποστηρίζει ότι η καταγγελία είχε εκδικητικό χαρακτήρα.
Τα στοιχεία και η φωτογραφία του 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη κατ΄εξακολούθηση.
Τη σοκαριστική υπόθεση αποκάλυψε με ανάρτησή της η γυναίκα που πρωτοστάτησε στο κίνημα #metoo, σπάζοντας τη σιωπή της, η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου,κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας.
Σχετικά Νέα
Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τechno 293 και 293 plus
Μετά την Ερμιόνη Γκίκα, η οποία το Μεγάλο Σάββατο (19/4) ανέβηκε στο πιο ψηλό.
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..