Άγραφα: Tεράστιος βράχος έπεσε κοντά σε σπίτια

Από θαύμα γλίτωσαν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στα Άγραφα. Ένας τεράστιος βράχος έπεσε κοντά στις οικίες τους έπειτα από κατολίσθηση και γλίτωσαν από τύχη.

Οι κατολισθήσεις στην περιοχή είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ιδιαίτερα έπειτα από βροχοπτώσεις. Ο βράχος έπεσε κόβοντας τον δρόμο στα δύο. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο ή κάποιος πεζός.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, ανέφερε ότι ευτυχώς που ο Θεός έβαλε το χέρι του και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. «Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο Δήμο Αγράφων και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αυτή τη φορά ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έφυγε από κάτω που ήταν σπίτια».

«Η πέτρα προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των χωριών. Αύριο με την Περιφέρεια θα δούμε πως θα τον μετακινήσουμε η θα σπάσουμε τον βράχο. Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα».

Τα ακριβή λόγια Αλέξη Καρδαμπίκη στην ανάρτησή του:

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο Δήμο Αγράφων και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αυτή τη φορά ο θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έφυγε από κάτω που ήταν σπίτι. Η πέτρα προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και υπάρχει επικοινωνία μεταξυ των χωριών.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα