

Για τα πυρά που δέχεται η διοίκηση της περιφέρειας Θεσσαλίας με αφορμή τις πλημμυρισμένες περιοχές που προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, απάντησε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη και επιβεβλημένη» την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, προκειμένου όπως είπε «να σταματήσουν τα τερατώδη ψέματα και να λάμψει η αλήθεια».
Ερωτηθείς για την κατάρρευση της γέφυρας του Ξηριά, έξι μόλις μήνες μετά την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων, ο Κ. Αγοραστός υποστήριξε πως οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας αφορούσαν την ενίσχυση της κοίτης του ποταμού.
«Η γέφυρα έπεσε γιατί δεν άντεξε το φαινόμενο» είπε ο κ. Αγοραστός ενώ για την περίπτωση του Ενιπέα διευκρίνισε πως «δεν είναι αρμόδια η Περιφέρεια», αναφέροντας παράλληλα πως κάθε έργο έχει κωδικό και εντάσσεται στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ψηφίζεται από το περιφερειακό, την οικονομική επιτροπή και παρακολουθείται από ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ακολούθως υποστήριξε πως όποιο έργο έγινε άντεξε καταλήγοντας ότι ο ίδιος έχει «στοχοποιηθεί και με σταυρώνουν καθημερινά».
Σχετικά Νέα
Μπακογιάννης: Θέλω μια Αθήνα υπερήφανη για τον σύγχρονο εαυτό της
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αλλά και υποψήφιος δήμαρχος.
Γ. Σγουρός: Αποτέλεσμα αδιαφορίας η επικινδυνότητα του στεγάστρου Καλατράβα
Τις αμφιβολίες του για το πόσο ξαφνικό ήταν το πρόβλημα που προέκυψε στο Ο.Α.Κ.Α,.
Ν. Χαρδαλιάς στο Ζάππειο: Θέλω, ξέρω και μπορώ να δίνω λύσεις
Μήνυμα αισιοδοξίας και προοπτικής για το «νέο ξεκίνημα» της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας και.
Χ. Δούκας: Πρόγραμμα για φύτευση 25.000 δένδρων και «ψυχρά» υλικά στους δρόμους της Αθήνας
Ο καθηγητής του ΕΜΠ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων πιστεύει ότι το πλάνο του μπορεί.