

Βίντεο από τη στιγμή που ο 35χρονος άνδρας πέφτει στο έδαφος, αφού δέχεται σφαίρα στο κεφάλι, το βράδυ της Παρασκευής στον Άγιο Παντελεήμονα, είδε το φως της δημοσιότητας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα πριν, ομάδα ανδρών τρέχει προς την καφετέρια, από όπου στη συνέχεια βγαίνει το θύμα κρατώντας στο χέρι ένα ξύλο, όπως και άλλοι γύρω του δίνοντας την εικόνα ότι έχει ξεκινήσει καβγάς.
Ο 35χρονος βγαίνει από την καφετέρια και φαίνεται έτοιμος να καταφέρει χτύπημα, όμως πέφτει ακίνητος στο έδαφος.
Γύρω του τρέχουν άλλοι άνδρες οι οποίοι προς στιγμήν δεν έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί.
Στη συνέχεια σκύβουν πάνω από τον 35χρονο, ο οποίος είναι ακίνητος στο πεζοδρόμιο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα
Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου στην συνέχεια κατέληξε.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.
Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Παρασκευής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών μέσα σε μια καφετέρια, στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ηπείρου.
Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στον καβγά βγήκαν έξω και ένας από αυτούς πυροβόλησε στο κεφάλι τον 35χρονο ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα μπροστά από το μαγαζί.
Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος ενώ στο σημείο έφτασαν Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.
Στη συνέχεια, κλήθηκε μια μηχανή του ΕΚΑΒ με τους διάσωστες να σταθεροποιούν τον 35χρονο τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου 3 ώρες αργότερα κατέληξε.
Σχετικά Νέα
Ελληνικό: Εισαγγελική παρέμβαση για επείγουσα προκαταρκτική έρευνα – Οι νέες κινήσεις του Ανθρωποκτονιών
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τους μυστήριους θανάτους της ηλικιωμένης.
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.