

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Άγιον Όρος για τον εντοπισμό 60χρονου μοναχού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τα τελευταία 24ωρα.
Η εξαφάνισή του δηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (4/4), στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Όρους, στις Καρυές, από μοναχό του κελιού, όπου ο 60χρονος εγκαταβιούσε (σ.σ. ανήκει στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας).
Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή και της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, σήμερα αναμένεται να μεταβούν στην περιοχή και εθελοντές – διασώστες του ΟΦΚΑΘ για να συνδράμουν στις έρευνες με τεχνικά μέσα, όπως drones και θερμικές κάμερες.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.