

Στον «χορό» των προκλήσεων εξακολουθεί να κινείται η Άγκυρα, η οποία το το τελευταίο διάστημα βάλλει κάτα πάντων.
Η φωτεινή επιγραφή «Δεν υπάρχει άλλος θεός, εκτός από τον Αλλάχ», στην Αγία Σοφία, παραμένει κρεμασμένη στους μιναρέδες.
Τα φώτα της επιγραφής άναψαν κι απόψε, κατά την διάρκεια του Ιφτάρ μόλις έληξε η μουσουλμανική νηστεία.
Υπενθυμίζεται πως αυτές οι φωτεινές επιγραφές από λαμπιόνια συνήθως τοποθετούνται στα μεγάλα τζαμιά της χώρας.
Η Αγία Σοφία, έπειτα από 86 έτη, επαναλειτούργησε ως τέμενος, και η κίνηση τοποθέτησης της επιγραφής αποτελούσε γεγονός που διαφημιζόταν εδώ και μέρες στην χώρα λειτουργώντας ως επισφράγηση της απόφασης για την μετατροπή του ναού σε τζαμί.
Μάλιστα, την Αγία Σοφία επισκέφτηκε χθες και ο Νομάρχης της Κωνσταντινούπολης για την τελετή που τελέστηκε εκεί.
Η φωτεινή επιγραφή θα παραμείνει μέχρι το τέλος του Ραμαζανιού, δηλαδή στις 12/5.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ ξεκινά την είσπραξη των απλήρωτων φοιτητικών δανείων ακόμη και μέσω κατάσχεσης μισθών
Επειτα από ανάπαυλα πολλών ετών, η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει από τον επόμενο.
Πλήθη πιστών συρρέουν ήδη στο Βατικανό – Οι ιταλικές αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Χιλιάδες πιστοί από την Ιταλία και όλο τον καθολικό κόσμο συρρέουν ήδη στην Ρώμη.
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Αγνοείται κολυμβητής στο Ισραήλ μετά από σπάνια επίθεση καρχαρία: «Είδα αίμα και ακούστηκαν κραυγές»
Ένας κολυμβητής αγνοείται μετά από μια σπάνια επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ακτών του βόρειου Ισραήλ χθες, Δευτέρα. Το.