

Από την επόμενη εβδομάδα θα εξεταστεί το άνοιγμα των σχολείων βάσει εισηγήσεων των ειδικών, τόνισε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υφυπουργός Παιδείας σχολίασε την αστυνομική παρέμβαση στο ΑΠΘ στις αρχές της εβδομάδας τονίζοντας ότι «υπήρξε εφαρμογή νόμου που ισχύει από καιρό και όχι του πρόσφατου νόμου που προβλέπει και την ίδρυση σώματος για την αστυνόμευση στα ΑΕΙ, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο», ενώ υπογράμμισε ότι, όπως προέκυψε, από τους 31 συλληφθέντες , οι 19 δεν ήταν καν φοιτητές.
Σε σχέση με τις πρακτικές ασκήσεις των φοιτητών, ο κ. Συρίγος, ανέφερε ότι «αυτήν την στιγμή επιτρέπονται πρακτικές ασκήσεις μόνο τελειόφοιτων της Ιατρικής.
«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να επιτραπούν πρακτικές και κλινικές ασκήσεις φοιτητών σε φαρμακεία, σε σχολεία ειδικής αγωγής καθώς και σε άλλες δραστηριότητες. Προσωπικώς καταλήγω στην σκέψη να «ανοίξει» η πρακτική άσκηση για φοιτητές εντός περιφερειακής ενότητας, είτε στην έδρα του Πανεπιστημίου είτε εκεί όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.