

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στον πρόσφατο έλεγχο που έγινε στα μέλη της ομάδας.
Στους σημερινούς (21/11) ελέγχους που έγιναν στα μέλη της ΑΕΚ εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα του ιού, με τον Πέταρ Καρακλάιτς να είναι ο φορέας του ιού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Πέταρ Καρακλάιτς βρέθηκε θετικος στον ιό COVID-19 στο σημερινό έλεγχο, που έγινε το πρωί στα Σπάτα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ, ανάμεσά τους και αυτό του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς.
Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα για τον Πέταρ Καρακλάιτς, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας!
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.