Αδ. Γεωργιάδης: Στις λαϊκές αγορές οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές

Επίσκεψη σε λαϊκή αγορά της Πεύκης πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές και δήλωσε ότι θα επισκεφτεί και άλλες λαϊκές αγορές, προκειμένου να δείξει ότι οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές.

Όπως είπε, δεν είναι μόνο τα σούπερ μάρκετ για να ψωνίζουμε και μόνο το «Καλάθι του Νοικοκυριού» καθώς στα προϊόντα των λαϊκών αγορών οι λαϊκές αγορές προσφέρουν πολλές εναλλακτικές και οικονομικές επιλογές.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους εμπόρους για τη συνεργασία, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο νόμος εφαρμόζεται υποδειγματικά και ο κόσμος είναι ευχαριστημένους. Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι φέτος οι τιμές είναι καλύτερες από πέρυσι».

Τον υπουργό υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών ( Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α) κ. Δημήτρης Μουλιάτος.

Ο κ. Μουλιάτος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για άλλη μια φορά που είναι κοντά μας. Και ήταν κοντά όλα αυτά τα χρόνια επί υπουργίας του και είναι πρωτοφανή αυτό να επισκέπτεται συχνά ο Υπουργός Ανάπτυξης τις λαϊκές αγορές. Είναι τιμή για εμάς. Αλλά θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά πόσο στάθηκε δίπλα σε αυτό τον κλάδο των λαϊκών αγορών που είναι υπέρ και του καταναλωτή.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους και καλούμε όλο το καταναλωτικό κοινό να είναι κοντά στις λαϊκές αγορές γιατί εκτός το ότι συμφέρει η ποικιλία και η ποιότητα όπως είπε ο Υπουργός, κάνουν και μεγάλο κοινωνικό έργο σε δομές, κοινωνικά παντοπωλεία, σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε ορφανοτροφεία, παντού».

Χαρακτήρισε δε ως διαχρονικό καλάθι της νοικοκυράς τις λαϊκές αγορές.

Επιπλέον ο υπουργός Ανάπτυξης προανήγγειλε ότι θα δημοσιοποιήσει σύντομα τα στοιχεία για το «Καλάθι του Νοικοκυριού» όπου υπάρχουν νέες μειώσεις.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα