

Θα μπορέσουμε να θεσπίσουμε προνόμια για τους εμβολιασμένους πολίτες, όταν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε επαρκή ποσότητα προσφερόμενων εμβολίων που θα μπορούν να καλύψουν όλο τον πληθυσμό και θα είναι βέβαιο ότι αυτός που δεν εμβολιάζεται είναι γιατί δεν ήθελε όχι γιατί δε βρίσκει ραντεβού, τόνισε στον ΣΚΑΙ 100.3 ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
Σημείωσε ότι δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο, αλλά θα έχουμε φτάσει τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες.
Ο κ Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η συζήτηση για προνόμια σε εμβολιασμένους πολίτες είναι παγκόσμια και ήδη σε ορισμένες χώρες το σύστημα αυτό εφαρμόζεται.
Ο υπουργός τόνισε ότι και οι 398 ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι όλοι ανεμβολίαστοι.
Αναφερόμενος στα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων, σημείωσε ότι η πρόθεση του υπουργείου είναι να ανοίξουν τα φροντιστήρια.
Προανήγγειλε επίδομα ειδικού σκοπού για τις σχολές χορού που θα είναι κλειστές έως τις 15 Ιουνίου.
Δήλωσε επίσης ότι βλέπει θετικά το αίτημα των εμπόρων να δοθεί ενίσχυση και στο λιανεμπόριο, όπως δόθηκε στην εστίαση και τον τουρισμό.
Ωστόσο σημείωσε ότι για να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, πρέπει να έχουν βρεθεί τα χρήματα και να έχει υπάρξει η συμφωνία με την κομισιόν.
Σχετικά Νέα
Υπουργείο Οικονομικών: H Χρύσα Μήλιου Γενική Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής
Καθήκοντα Γενικής Γραμματέως Φορολογικής Πολιτικής στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναλαμβάνει η Χρύσα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας στην τελετή ένταξης του συστήματος μη επανδρωμένων αεροχημάτων V-BAT
Οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε διαδικασία του πιο τολμηρού ανασχηματισμού από συστάσεως του ελληνικού κράτους, είπε.
Ν. Δένδιας: Η ανάδειξη της Θράκης σε κόμβο στρατηγικής σημασίας θωρακίζει την ασφάλεια της Ελλάδας και της ΕΕ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με ανάρτηση στο Χ για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση.
Υπουργός Εσωτερικών ΗΠΑ: Η ενεργειακή συνεργασία στο επίκεντρο της διμερούς σχέσης με την Ελλάδα
Σε σημερινή ανάρτηση του στο Χ ο Υπουργός Εσωτερικών και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ενεργειακής.