

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη με τον αστυνομικό. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του, προσεύχομαι γι΄αυτόν. Το παιδί αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει να καταφέρει. Αισθάνομαι θλίψη που ένας νέος συμπολίτης μας κατά την εργασία του βρέθηκε σε αυτό το φρικτό γεγονός. Έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα. Ο Μητσοτάκης είναι πολύ αποφασισμένος, η κοινωνία λέει δεν πάει άλλο» ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι εξαιτίας του γεγονότος αυτού «ο Μητσοτάκης είναι σκασμένος. Αισθάνεται το βάρος της ευθύνης της ζωής αυτού του παιδιού και των υπολοίπων αστυνομικών».
Σχετικά Νέα
Στο Ηράκλειο ο Κυρ. Μητσοτάκης για την υπογραφή της σύμβασης για τον ΒΟΑΚ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται την Κρήτη και θα μιλήσει στην εκδήλωση Υπογραφής σύμβασης.
Σ. Φάμελλος: Επίσκεψη στο μνημείο των ηρώων της Μάχης της Ηλεκτρικής
Σήμερα Παρασκευή 9 Μαΐου, ημέρα της επετείου της νίκης κατά του φασισμού και του.
Συγχαρητήρια Ν. Δένδια στον νέο Πάπα: Να εργαστεί για την ενότητα της Χριστιανοσύνης και την προστασία όσων διώκονται
Συγχαρητήρια στον νέο Πάπα, Λέοντα ΙΔ’, έστειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μέσα από ανάρτησή του.
Κ. Μητσοτάκης για το νέο Πάπα: Η ηγεσία σας έρχεται σε μια εποχή που ο κόσμος αντιμετωπίζει βαθιές προκλήσεις αλλά και μεγάλες ευκαιρίες
Συγχαρητήρια στον Πάπα Λέων ΙΔ’ απηύθυνε μέσω της πλατφόρμας X ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης..