Αδ. Γεωργιάδης: Με τους συριζαίους δεν βγάζω άκρη – «Χυδαία» όσα υποστήριξε ο Θ. Οικονόμου

«Γελοία και χυδαία ιστορία» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τα όσα υποστήριξε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Οικονόμου περί «συναλλαγών» στελεχών του κόμματός του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής που είναι υπεύθυνη για τους ελέγχους των πόθεν έσχες των πολιτικών, μεταξύ αυτών και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο Action 24, ο υπουργός Υγείας σχολίασε τους ισχυρισμούς του κ. Οικονόμου λέγοντας πως «δεν βάζουν νόημα» και επισήμανε πως «με τους συριζαίους δεν βγάζω άκρη».

Χαρακτηριστικά ανέφερε: Κατηγορείται η Χριστοδουλοπούλου ότι διόρισε την κόρη της επί προεδρίας Βούτση και όχι επί ΝΔ και Τασούλα. Άρα αν έχει κάνει κάποια συναλλαγή με κάποιον είναι ο Βούτσης. Λένε, ότι ο τότε πρόεδρος της Βουλής με την τότε αντιπρόεδρο συνήψαν μια συμφωνία αρχειοθετήσεως των καταγγελιών περί πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για τη συμφωνία αυτή ο πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης, διόρισε την κόρη της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή και ο κ. Βούτσης πούλησε αυτή την εκδούλευση με κάποιο τρόπο, άγνωστο πώς στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα ερχόταν να γίνει πρωθυπουργός μετά τις εκλογές. Όλο αυτό σας βγάζει κάποιο νόημα; (…) Και αυτό είναι ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία, να μας κυβερνήσει».

 

Ο υπουργός έκανε ένα βήμα ακόμα, σημειώνοντας πως ουσιαστικά «λέει δηλαδή πρώην βουλευτής τους, σημαίνον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη ότι Βούτσης, Χριστοδουλοπούλου και Βαρεμένος τα πήραν από τον Μητσοτάκη για να συγκαλύψουν το πόθεν έσχες του. Η ιστορία του κ. Οικονόμου είναι γελοία και χυδαία ιστορία. Είμαι πολιτικά αντίπαλος και με τους τρεις αλλά είναι έντιμοι. Ούτε κλέφτες είναι, ούτε συνωμοσιολόγοι, ούτε τίποτα».

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράμμισε ότι «δεν εγείρουμε ζήτημα για τα τελευταία Πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη» τόνισε πως εγείρεται ένα νέο ζήτημα σε σχέση με τους ισχυρισμούς Κασσελάκη καθώς «το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη ελέγχθηκε 2016-2019 επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και επί πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που κατηγορεί τον Μητσοτάκη ο Κασσελάκης το έχει ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν λένε ότι Τσίπρας, Βαρεμένος και οι άλλοι ήθελαν να καθαρίσουν τον κ. Μητσοτάκη».

Αδ. Γεωργιάδης: Γελάνε με τον Κασσελάκη στα καφενεία – Είναι ένας «άφραγκος Ωνάσης»
Ως προς το θέμα του πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι: «Είναι προφανές ότι σε όλα τα καφενεία γελάνε με τον Κασσελάκη. Θυμάστε την ταινία “Ένας άφραγκος Ωνάσης”; Αυτό είναι ο Κασσελάκης. Η εικόνα που παρουσίασε ερχόμενος στην Ελλάδα ενός ζάμπλουτου εξ Αμερικής, ο οποίος δεν έχει ανάγκη να ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του, ο οποίος έχει αστακοκάραβα και ο οποίος είναι ικανός να αγοράζει σπίτια, δεν είναι έτσι» πρόσθεσε:

«Ήρθε, έκανε entry στον λαό παρουσιάζοντας κάτι που δεν είναι. Είναι ένας ευκατάστατος άνθρωπος (…) καλά κάνει και τα έχει τα εκατομμύρια, με ενοχλεί που μας κορόιδευε. Με τα λεφτά που παρουσίασε και με δεδομένο ότι δεν εργάζεται ούτε αυτός ούτε ο κ. Τάιλερ και ζουν στην Ελλάδα και κάνουν την πλάκα τους στην πολιτική, σε 1,5 χρόνο ή θα πρέπει να βρει δουλειά ή να φύγει».

Και κατέληξε μεταξύ άλλων: Πιστεύω ότι βρήκαμε έναν μεγαλύτερο ψεύτη από τον Τσίπρα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα