Αδ. Γεωργιάδης για Πολάκη: Χυδαίο να χρησιμοποιεί θέματα υγείας σε εσωκομματικές κόντρες

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την επίθεση που έκανε ο Παύλος Πολάκης στην Σία Αναγνωστοπούλου, προχώρησε σε ανάρτηση στο X/ Twitter.

O κ. Γεωργιάδης έγραψε ότι πολλές φορές διάφοροι τον έχουν παρομοιάσει με τον βουλευτή Χανίων ωστόσο όπως είπε «δεν έχω καμία απολύτως σχέση μαζί του».

«Πολλές φορές διάφοροι με έχουν παρομοιάσει δυστυχώς για μένα με τον @pavpol2222 της ΝΔ. Δεν έχω απολύτως καμία σχέση μαζί του, βρίσκω χυδαίο και αποκρουστικό κάποιος να χρησιμοποιεί θέματα υγείας για να επικρατήσει σε μία σύγκρουση και μάλιστα εσωκομματική…και έχει δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη πόση ντροπή πια!», τονίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας.

 

Τι είχε γράψει ο Πολάκης για την Σία Αναγνωστοπούλου

Ο κ. Πολάκης, στην ανάρτησή του, αναφέρει τα παρακάτω, παραθέτοντας φωτογραφίες, αναρτήσεις και δημοσιεύματα: «Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορές,(φωτο 1-2)

1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”.
Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτό 3-4-5)».

Από την πλευρά της η κ. Αναγνωστοπούλου σχολίασε πως «δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση». Η ίδια καταλήγει πως «Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

Να σημειώσουμε ότι το πρωί της Κυριακής αρχίζει η διαδικτυακή συνεδρίαση των μελών και στελεχών κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου και αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Πρόκειται να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις – εάν θα συνεχίσουν ή θα αποχωρήσουν – ενώ η ομάδα τους αριθμεί επτά βουλευτές.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα