

Μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία απαθανατίζει ασθενή να είναι ξαπλωμένος σε καρέκλες νοσοκομείου, στάθηκε ικανή ώστε να διατάξει επείγουσα ΕΔΕ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Στην ανάρτηση του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρη Τζιλβέ, φαίνεται ένας άνδρας ξαπλωμένος σε καρέκλες και αναφέρεται: «Ζητούμε συγγνώμη από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη “αίθουσα ανάνηψης”. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση υπογράμμισε πως διέταξε επείγουσα ΕΔΩ καθώς όπως ανέφερε υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή.
«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», τόνισε ο υπουργός Υγείας.
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.