

Έκκληση σε όλες τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους να τηρήσουν σήμερα, τα νέα πιο αυστηρά μέτρα για τον καύσωνα που εκδόθηκαν με εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, απηύθυνε από το Ηράκλειο, αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Κάνω έκκληση σε όλες τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σήμερα 12 με 5 το απόγευμα, στις περιοχές που έχουμε ανακοινώσει να μην προβούν σε εξωτερικές εργασίες», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. Την τήρηση των μέτρων θα επιβλέψει με εκτενείς ελέγχους, σύμφωνα με τον υπουργό, η Επιθεώρηση Εργασίας.
«Έχω ζητήσει από την Επιθεώρηση Εργασίας να κάνει εκτεταμένους ελέγχους. Η εγκύκλιος που εκδώσαμε χθες απαγορεύει παντελώς υπηρεσίες delivery και απαγορεύουμε ακόμα να λαμβάνουν παραγγελίες για delivery, τις ώρες 12 με 5», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Θέλω να πω σε όλους ότι η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων δεν είναι πολυτέλεια αλλά ιερό πράγμα και εγώ ως υπουργός Εργασίας δεν πρόκειται ποτέ να δεχτώ καμία έκπτωση σε αυτό. Βάλαμε πολλά πρόστιμα την περασμένη εβδομάδα και δεν θα διστάσουμε να βάλουμε ακόμα μεγαλύτερα σήμερα, αν παραβιαστούν τα μέτρα».
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα Μητσοτάκη: «Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα»
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
Τ. Θεοδωρικάκος: Στόχος η ισχυρή παραγωγική ανάπτυξη με δημοσιονομική σταθερότητα
“Η ισχυρή ανάπτυξη με τη συμβολή όλων των πολιτών, δημιουργεί ισχυρά πλεονάσματα που αξιοποιούνται.
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.