

Καλωσορίζουμε το υπουργείο Οικονομικών στην πραγματικότητα και το καλούμε να διαβάζει πιο προσεκτικά τα δελτία εκτέλεσης προϋπολογισμού που το ίδιο εκδίδει»
Η δήλωση:
Καλωσορίζουμε το υπουργείο Οικονομικών στην πραγματικότητα και το καλούμε να διαβάζει πιο προσεκτικά τα δελτία εκτέλεσης προϋπολογισμού που το ίδιο εκδίδει.
Το υπουργείο, απαντώντας προ ολίγου στην ανακοίνωσή μου για το τι έχει δαπανήσει το κράτος μέχρι στιγμής για άμεση στήριξη των πληττόμενων από τον κορονοϊό, είπε ότι αυτά δεν είναι 4,6 δισ. αλλά 6,4 δισ. Ας ξαναδιαβάσουν το πρωινό δελτίο τύπου εκτέλεσης του προϋπολογισμού που ξεκάθαρα αποτυπώνει τα 4,6 δισ. και ας αποφασίσουν ποιο δελτίο τύπου τους λέει την αλήθεια. Το πρωινό ή το απογευματινό.
Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό ότι αποδέχονται πως τα όσα έχουν μέχρι στιγμής δαπανήσει για άμεση στήριξη πληττόμενων επιχειρήσεων, εργαζομένων και νοικοκυριών ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα πομπωδώς ανακοινώνουν μέχρι σήμερα περί δήθεν 24 δισ.
Το δυστύχημα είναι ότι το ψέμα των 24 δισ. το πληρώνουν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνεργοι και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
Τ. Θεοδωρικάκος: Στόχος η ισχυρή παραγωγική ανάπτυξη με δημοσιονομική σταθερότητα
“Η ισχυρή ανάπτυξη με τη συμβολή όλων των πολιτών, δημιουργεί ισχυρά πλεονάσματα που αξιοποιούνται.
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.