

«Αυταρχισμό και αλαζονεία» πέρα από το ότι θίγει τα δικαιώματα των συνταξιούχων, καταλογίζει Έφη Αχτσιόγλου στην απόφαση της κυβέρνησης για τα αναδρομικά.
«Ουσιαστικά λέει στους συνταξιούχους ότι ενώ σας οφείλω 4, σας δίνω 1 και τα υπόλοιπα διαγράφονται», είπε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ στο MEGΑ, τονίζοντας ότι «στην πραγματικότητα θα έπρεπε να δοθούν αναδρομικά ύψους 3,9 δισ., και η κυβέρνηση νομοθέτησε για 900 εκ.». Κατηγόρησε την κυβέρνηση για «παραβίαση» της απόφασης του ΣτΕ και σχολίασε ότι αφού προέβλεψε όρο στο νόμο της ότι οι συνταξιούχοι δεν θα δικαιούνται τίποτα άλλο, «ομολογεί ουσιαστικά ότι γνωρίζει ότι οφείλονται και άλλα ποσά, αλλά τα διαγράφει». Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ένα μαξιλάρι ασφαλείας 37 δισ. και πως «ο κ. Σταϊκούρας πριν από λίγες μέρες είπε ότι αυτό το μαξιλάρι δεν έχει θιγεί, επιβεβαιώνοντας ότι αποθεματικά υπάρχουν». «Το ερώτημα είναι γιατί δεν τα δαπανά. Εκτός αν δεν υπάρχουν, οπότε η κυβέρνηση θα πρέπει να εξηγήσει τι έχει γίνει με αυτά», σημείωσε.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.