Αχτσιόγλου για Θεοχάρη και Σαμοθράκη: Μέτρα στήριξης αντί για δηλώσεις που προτρέπουν σε ανασφάλιστη-απλήρωτη εργασία

Τις δηλώσεις του υφυπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, σχετικά με τη χαλάρωση των ελέγχων και της προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων με αφορμή την πρωτοφανή ολιγωρία στον αποκλεισμό της Σαμοθράκης, σχολίασε η τομεάρχης Εργασίας και βουλεύτρια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Η ανικανότητα του «επιτελικού κράτους» του κ. Μητσοτάκη οδήγησαν στο δεκαήμερο αποκλεισμό της Σαμοθράκης, τις προηγούμενες ημέρες . Στο πλαίσιο αυτό, ο υφυπουργός Τουρισμού, λίγες ώρες μετά τις δύο υπουργικές συσκέψεις που χρειάστηκε η κυβέρνηση, ανακοίνωνε πως οι προγραμματισμένοι ελέγχοι της ΑΑΔΕ και του ΣΕΠΕ θα αναβληθούν υπό το φόντο της ζημιάς που προκλήθηκε.

«Οι επιχειρηματίες της Σαμοθράκης δεν είναι παραβάτες όσο κι αν ο κ. Θεοχάρης τους καλεί να φορτώσουν στους εργαζόμενους τη ζημιά»

«Τη ζημιά προκάλεσε η ανικανότητα της κυβέρνησης», σχολιάζει η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ αναφορικά με τους εργαζόμενους η ίδια προσθέτει πως η στήριξή τους απαιτεί ουσιαστικά μέτρα κι όχι δηλώσεις που προτρέπουν σε ανασφάλιστη-απλήρωτη εργασία.

Σχετικά Νέα