Αχτσιόγλου: Είμαι περίεργη να δω αν τα δελτία θα επιδείξουν την ίδια ευαισθησία με το παρελθόν…

Στο θέμα της Τόνιας Μοροπούλου -που αποσύρθηκε από υποψήφια της ΝΔ μετά την αποκάλυψη ότι εισέπραττε την σύνταξη του πατέρα της- αναφέρθηκε με tweet, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου, κάνοντας την σύγκριση με την αντίστοιχη αντιμετώπιση που είχε από τα ΜΜΕ η Μυρσίνη Λοΐζου.

Αναφέρει η κ. Αχτσιόγλου: «Είμαι περίεργη να δω αν σήμερα τα δελτία θα επιδείξουν την ίδια ευαισθησία όπως στο παρελθόν και θα αφιερώσουν τον αντίστοιχο χρόνο (3ήμερο…) στην υπόθεση της κ. Μοροπούλου. Η ίδια εξάλλου επανήλθε λέγοντας ότι η ΝΔ ήταν ενήμερη για τα πάντα όταν την επέλεγε» .

 

«T. Μοροπούλου: Ήταν γνωστά στη ΝΔ όλα τα θέματα που με αφορούν»

Όλα τα θέματα που την αφορούν ήταν γνωστά στη ΝΔ εκ των προτέρων, δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στη Φωνή της Ελλάδας και στο Πρώτο Πρόγραμμα η Τόνια Μοροπούλου και κάλεσε τους συμπατριώτες και υποστηρικτές της να συνεχίσουν τον αγώνα για την επικράτηση της ΝΔ. Σημείωσε ότι θα πράξει αυτό που θα αποφασίσει η δικαιοσύνη αναφορικά με το θέμα της επιστροφής χρημάτων από τη σύνταξη του αποθανόντος πατέρα της, καθώς η δικάσιμος έχει οριστεί για τις αρχές Δεκεμβρίου ενώ υποστήριξε ότι η δική της περίπτωση δεν είχε καμία σχέση με της Μυρσίνης Λοϊζου.

Η κυρία Μοροπούλου, στη συνέντευξή της, δήλωσε επίσης ότι «το γεγονός ότι επί δύο χρόνια ουδείς είχε ασχοληθεί με αυτό το θέμα παρόλο που ήταν γνωστό, γιατί είχα κάνει προσφυγή στη δικαιοσύνη, θεωρώ ότι είναι στο πλαίσιο ενός πολέμου λάσπης μιας αήθους τακτικής για την πολιτική μου επιλογή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ».

Σχετικά Νέα