

Η Έφη Αχτσιόγλου, υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θα επισκεφθεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου τον Έβρο και τις πληγείσες περιοχές του νομού, μαζι με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό, Αλέξη Χαρίτση.
Στις 19:00 θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος στην Αλεξανδρούπολη, στο cafe του Πάρκου Αλτιναλμάζη.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης της Έφης Αχτσιόγλου στον Έβρο είναι το εξής:
-Στις 10:30, επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές της Αλεξανδρούπολης, όπως Κίρκη, Μάκρη.
-Στις 13:15, επίσκεψη στο Σουφλί και σύσκεψη με φορείς της περιοχής στο Ξενοδοχείο “Το Κουκούλι”.
-Στις 14:30, επίσκεψη στον φορέα ΟΦΥΠΕΚΑ της Δαδιάς.
-Στις 19:00, ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην Αλεξανδρούπολη, στο cafe του Πάρκου Αλτιναλμάζη.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: «Πρέπει να επεκταθεί το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και στους μάχιμους πυροσβέστες»
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.