

Συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας, στις Αχαρνές 38χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.
Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας αναφορικά με άνδρα, ο οποίος το απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου, προσέγγισε και ακολούθησε 24χρονη κατά την έξοδο της από φροντιστήριο στην περιοχή των Αχαρνών και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του.
Μετά από επιτήρηση σε σημεία όπου κινούνταν το ύποπτο άτομο, εντοπίστηκε έξω από φροντιστήριο που συχνάζουν ανήλικοι μαθητές και ακινητοποιήθηκε.
Από την έρευνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης συνολικά οχτώ προσβλητικών πράξεων γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών που διέπραξε τον Μάρτιο, τον Ιούνιο και τον Ιανουάριο στην ίδια περιοχή.
Σχετικά Νέα
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.
Πάτρα: Στην Αχαΐα σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος – Ομιλία στο Τεχνικό Επιμελητήριο
Στην Αχαΐα περιοδεύει σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ για απομιμητικά προϊόντα
Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ επιβλήθηκαν από στελέχη της ΔΙΜΕΑ μετά από τους ελέγχους.