Αχ. Μπέος: Έχουν καταστραφεί πάνω από 12 χλμ δικτύου που συνδεόταν με τις πηγές

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ανέφερε σχετικά με το πρόβλημα στην υδροδότηση ότι έχουν καταστραφεί πάνω από 12 χλμ δικτύου που συνδεόταν με τις πηγές της πόλης και γίνεται τεράστια προσπάθεια για αποκατάσταση.

Παράλληλα, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι ύστερα από πρόταση του πρωθυπουργού οι ζημιές στο δίκτυο θα αποκατασταθούν από την ΕΥΔΑΠ, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα υπογραφεί σχετική σύμβαση.

Σχετικά με την παρέμβαση του Αρείου Πάγου σχολίασε ότι ο δήμος ελέγχεται για δύο αντλιοστάσια που υπέστησαν βλάβη και αυτό γιατί όπως υποστήριξε δέχθηκαν μεγάλους όγκους νερού και λάσπης

«Θα συμβάλλω στα μέγιστα και θα δώσω ό,τι πληροφορίες θέλουν. Εύχομαι η έρευνα για να μην παραγραφεί», είπε και διερωτήθηκε «τον δήμαρχο Λαρισαίων η έρευνα τον έχει απέξω. Επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ; -Που δεν είναι κακό- ή από λάθος. Δε λέω ότι έχει ευθύνη. αλλά πρέπει να δώσει εξηγήσεις, καθώς ο βιολογικός δεν λειτουργούσε.

Ο κ. Μπέος είπε ακόμα, ότι από το 2017 έχει στείλει 5 επιστολές στα αρμόδια υπουργεία για ένταξη του Βόλου στα αντιπλημμυρικά έργα ενώ είπε ότι μέχρι σήμερα σε αρκετά ακατάλληλα σημεία, όπως ρέματα και ποτάμια, λειτουργούν σχολεία και παιδικοί σταθμοί.

Ερωτηθείς σχετικά με τους επικριτές του, ο δήμαρχος Βόλου είπε χαρακτηριστικά: «κάνω αυτό που αισθάνομαι και εκφράζομαι ελεύθερα ακόμα κι αν υπάρχει κάμερα» για να προσθέσει «είμαι αληθινός και με αγαπάει ο κόσμος . Τι θέλετε να γίνω Κασσελάκης και να μιλάω στον πληθυντικό και με μαντηλάκι στο λαιμό;»

Στο μεταξύ σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Αχιλλέας Μπέος θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις στις 11:00 τόσο για το πρόβλημα υδροδότησης όσο και για το άνοιγμα των σχολείων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα