

Με πρόστιμα 1.000 ευρώ απειλούνται από τη Δευτέρα οι οδηγοί ΤΑΞΙ που δεν έχουν επικολλήσει στο πίσω δεξιά τζάμι το αυτοκόλλητο, το οποίο ενημερώνει τους επιβάτες ότι τα ΤΑΞΙ είναι υποχρεωμένα να δέχονται πληρωμές μέσω POS.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ πραγματοποίησαν ελέγχους σε πιάτσες σε όλη την Αττική, κάνοντας συστάσεις σε όσους οδηγούς δεν έχουν συμμορφωθεί. Εκτιμάται ότι οι έλεγχοι έχουν αυξήσει το ποσοστό συμμόρφωσης και γι’ αυτό θα ενταθούν, ώστε όλα τα ταξί να φέρουν τη σχετική σήμανση.
Πλέον, όπως επισημαίνει η ΑΑΔΕ, από τη Δευτέρα σε όσους οδηγούς δεν έχουν το αυτοκόλλητο στα οχήματά τους θα επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ.
Σχετικά Νέα
Τα «μυστικά» της επένδυσης σε χρυσό – Το διαχρονικό ασφαλές καταφύγιο
Μερικοί αναλυτές μετά την επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ και λόγω της ιδιαίτερης… αδυναμίας του.
Ανοδική πορεία για τις τιμές των κατοικιών: Αυξήσεις 90% στην Αθήνα και 85% στη Θεσσαλονίκη από το 2017 έως το 2024
Η ανάκαμψη της ελληνικής αγοράς ακινήτων συνεχίζεται, με τις τιμές τόσο των κατοικιών όσο.
Σπίτια από… χρυσάφι: Κατά 90% ανέβηκαν οι τιμές των κατοικιών σε επτά χρόνια στην Αθήνα
Η ανάκαμψη της ελληνικής αγοράς ακινήτων συνεχίζεται, με τις τιμές τόσο των κατοικιών όσο.
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Φεβρουαρίου
Συνολικά 74.370.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 95.813 δικαιούχους από τις 17 έως τις 21.