

Από 9.3.2020 συγχωνεύεται η ΔΟΥ Γαλατσίου Α’-Β’ τάξεως με τη ΔΟΥ ΙΔ΄ Αθηνών Α’-Β’ τάξεως, με την δεύτερη να μεταφέρεται στην πρώτη και να παραμένει η ΔΟΥ Γαλατσίου ως Α-Β τάξης.
Όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ:
Από 9.3.2020 συγχωνεύεται η ΔΟΥ Γαλατσίου Α’-Β’ τάξεως με τη ΔΟΥ ΙΔ΄ Αθηνών Α’-Β’ τάξεως, με την δεύτερη να μεταφέρεται στην πρώτη και να παραμένει η ΔΟΥ Γαλατσίου ως Α-Β τάξης.
Αυτό σημαίνει ότι από 5.3.2020 έως και 6.3.2020, οι εν λόγω ΔΟΥ θα είναι κλειστές για το κοινό και από την Δευτέρα, 9 Μαρτίου, οι συναλλαγές των φορολογουμένων, που υπάγονται στις ΔΟΥ αυτές, θα πραγματοποιούνται στη ΔΟΥ Γαλατσίου, που βρίσκεται στην οδό Χριστιανουπόλεως 103, στο Γαλάτσι Αττικής.
Περαιτέρω, για τους φορολογούμενους των προαναφερόμενων ΔΟΥ:
Δεν θα είναι δυνατή η οριστικοποίηση των δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, φορολογικών ετών 2015-2018, καθώς και η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης δηλώσεων Ε9 ετών 2014-2019, από την Τετάρτη 04.03.2020 ώρα 23:00 έως τη Δευτέρα 09.03.2020 ώρα 12:00.
Η υποβολή αίτησης για ρύθμιση οφειλών των ανωτέρω ΔΟΥ καθώς και η πληρωμή των οφειλών αυτών με τη χρήση καρτών πληρωμών στην προσωποποιημένη πληροφόρηση του TAXISnet, δεν θα είναι διαθέσιμη, από την Πέμπτη 05.03.2020 ώρα 10:00 πμ έως τη Δευτέρα 09.03.2020 ώρα 12:00.
Επιπλέον, για όλους τους φορολογούμενους:
Η υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ και ανακεφαλαιωτικών πινάκων VIES δεν θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 05.03.2020 μεταξύ 10:00-17:00.
Σχετικά Νέα
Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο
Με κέρδη έκλεισε την Πέμπτη το χρηματιστήριο της Wall Street, στον απόηχο της εμπορικής.
Με 150 εκατ. ευρώ δημόσια δαπάνη ανοίγει το πρόγραμμα ενίσχυσης θερμοκηπιακών καλλιεργειών
Στις 23 Ιουνίου ξεκινάει το πρόγραμμα ενίσχυσης των θερμοκηπιακών καλλιεργειών με τη δημόσια δαπάνη.
Νέα έρευνα: Πόσες εταιρείες στην Ελλάδα σχεδιάζουν αυξήσεις αποδοχών και τι δείχνουν τα στοιχεία για τα soft skills
Τρεις στις τέσσερις εταιρείες Ελλάδας σχεδιάζουν να αυξήσουν τις αποδοχές των εργαζομένων όπως αυτό.
Εμπορικό ισοζύγιο: Εκτοξεύθηκε κατά 25,3% το έλλειμμα τον Μάρτιο σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
Εκτοξεύθηκε κατά 25,3% το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον Μάρτιο σε ετήσια βάση καθώς.