

Στο 1,733 δισ. ευρώ έφτασαν οι απλήρωτοι φόροι τον Φεβρουάριο του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, ενώ το συνολικό ποσό έχει διαμορφωθεί πλέον στα 113,040 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, οι απλήρωτοι φόροι στο πρώτο δίμηνο του 2022 ανήλθαν σε 2,536 δισ. ευρώ ενώ τα νέα χρέη διαμορφώθηκαν σε 2,641 δισ. ευρώ.
Το σύνολο των φορολογούμενων με ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία εμφάνισε οριακή μείωση σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2021 καθώς διαμορφώθηκε σε 4.087.432 άτομα έναντι 4.140.400.
Σχετικά Νέα
ΕΛΣΤΑΤ: Στα 3 δισ. ευρώ το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο το Μάρτιο
Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου κατά τον μήνα Μάρτιο 2025 ανήλθε στα 3 δισ..
Alpha Bank: Πώς μπορεί να επηρεάσει την ελληνική οικονομία ο εμπορικός πόλεμος
Με αυξημένη αβεβαιότητα εξαιτίας των γεωπολιτικών εντάσεων, αλλά και της διαφαινόμενης ανόδου του εμπορικού.
Διαδικτυακές αγορές: Τι προτιμούν οι Έλληνες καταναλωτές
Τις πιο πρόσφατες τάσεις, συνήθειες και προσδοκίες των Ελλήνων καταναλωτών στις διαδικτυακές αγορές καταγράφει.
ΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο
Με κέρδη έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με φόντο την απόφαση της.