

Την στήριξή του στα αιτήματα των εργαζομένων στον κλάδο του πολιτισμού και του θεάματος εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook.
«Οι άνθρωποι του Πολιτισμού δεν είναι αόρατοι. Έχουν φωνή, έχουν κίνηση, έχουν υπόσταση, έχουν ζωή, όπως όλοι μας. Ενώνουμε τη φωνή μας με αυτή των εργαζομένων στους κλάδους του πολιτισμού και του θεάματος, στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους» γράφει στην ανάρτησή του με αφορμή την Ημέρα Δράσης #save_art από τον «105,5 Στο Κόκκινο» και την «Αυγή».
«Ο Πολιτισμός είναι η Ελλάδα που μας κάνει καλύτερους» προσθέτει, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με σχετικό βίντεο.
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.