

«Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει και αυτή την ετυμηγορία που πρέπει», τόνισε από το Εφετείο Αθηνών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης για την Χρυσή Αυγή.
«Επί 7 ολόκληρα χρόνια», τόνισε ο Α. Τσίπρας, «αυτό το βάρος το κουβαλούσε σχεδόν μόνη της αυτή η ηρωική μορφή η Μάγδα Φύσσα και σήμερα παίρνουμε όλοι μαζί λίγο από αυτό το άχθος για τη Δημοκρατία και την αξιοπρέπεια».
Τόνισε ότι η ετυμηγορία του λαού της Αθήνας είναι πως «δεν είναι αθώοι για τη δράση τους, για τις δολοφονίες, τις βιαιοπραγίες, για τη δηλητηρίαση της ελληνικής κοινωνίας με μίσος και διχασμό».
«Στη συνείδηση του ελληνικού λαού όμως είναι εγκληματική οργάνωση και θα πάει εκεί που πρέπει, δηλαδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, έτσι όπως αρμόζουν οι αγώνες αυτού του λαού η ιστορία αυτού του τόπου», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά Νέα
Ν. Κεραμέως: Πώς σε λίγα λεπτά μπορείς να βρεις εργασία μέσω της πλατφόρμας JOBmatch- Μέχρι τέλος του χρόνου ο οδικός χάρτης για την αύξηση των ΣΣΕ
«Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουμε θέσει δημοσιότητα τον οδικό χάρτη για το πώς.
Αδ. Γεωργιάδης για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι στους ασθενείς: Το ΕΣΥ αλλάζει και γίνεται καλύτερο
Μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στη λειτουργία.
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.