

Την άποψη ότι η Ελλάδα δύσκολα θα απαλλαγεί από τη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης διατύπωσε στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος.
Όπως είπε, “θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολα να απαλλαγούμε από το μνημόνιο. Για να συμβεί αυτό θα έπρεπε να υπάρχει μια κυβέρνηση στη Λιβύη εντελώς αντίθετη από τον Σάρατζ. Διάβασα πριν από τρεις εβδομάδες μια συνέντευξή του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφο, στην οποία εξηγούσε ότι η Ρωσία υποστηρίζει τον Χαφτάρ, ο οποίος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της κυβέρνησης ενότητας που ετοιμάζεται. Αυτό σημαίνει ότι στην νέα κυβέρνηση θα είναι και ο Σαράτζ ή οι υποστηρικτές του. Επομένως θα είναι δύσκολο να απαλλαγείς από την συμφωνία που υπέγραψε ένα τμήμα της νέας κυβέρνησης”.
Σύμφωνα με τον κ. Συρίγο, αυτό που θέλει ο Ταγίπ Ερντογάν είναι “να είναι παρών στην επόμενη ημέρα της Λιβύης και θέλει δυνάμεις του Σαράτζ στη νέα κυβέρνηση με σκοπό να αποτρέψει την καταγγελία του μνημονίου”.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.