Α. Σκέρτσος: Τα αποτελέσματα της αντιπολίτευσης δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για διερευνητικές εντολές

«Ως θετική ψήφο και ανανέωση εντολής» εξέλαβε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος τον εκλογικό θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές εθνικές εκλογές. Ειδικότερα μιλώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας για την αποφυγή προσφυγής σε δεύτερες κάλπες ο κ. Σκέρτσος δήλωσε ότι «ήδη έχουν γίνει τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και τα αποτελέσματα της αντιπολίτευσης δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να γίνουν κύκλοι διερευνητικών εντολών».

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα των εκλογών στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Σκέρτσος δήλωσε ότι το προεδρικό διάταγμα ορίζει μια συγκεκριμένη ημερομηνία για τη σύσταση της νέας βουλής και πρέπει να δούμε εάν μπορούμε να φέρουμε νωρίτερα την ημερομηνία σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνει το Σύνταγμα.

Αναφορικά με το εάν είναι εφικτή η ημερομηνία της 25ης Ιουνίου για τις δεύτερες εκλογές τόνισε ότι «εξετάζουμε αν μπορούμε να επιταχύνουμε τις δεύτερες εκλογές» επισημαίνοντας ότι αυτές τις απαντήσεις θα τις έχουν μέσα στην ημέρα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα