

Ο κ. Τσίπρας απόψε στον ΣΚΑΪ μιλώντας για τη νάρκη της απλής αναλογικής που εξουδετέρωσαν οι πολίτες, αναγνώρισε ένα μόνο από τα πολλά mea culpa που οφείλει στην ελληνική κοινωνία. Αν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος των ευθυνών και των τεράστιων λαθών του που θέτουν σε κίνδυνο την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, θα είχε πει τουλάχιστον 2 mea culpa ακόμη”, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.
“Το πρώτο, για τη σιωπηρή στήριξη που παρείχε στο μόρφωμα Κασιδιάρη ψαρεύοντας από τα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου. Ευτυχώς το μέτωπο ευθύνης που όρθωσε η Νέα Δημοκρατία με την έγκαιρη παρέμβασή της, έβαλε φρένο για δεύτερη φορά σήμερα στην είσοδο Κασιδιάρη στη Βουλή.
Το δεύτερο, για τις επιλογές του στη Ροδόπη και την Ξάνθη που ευθυγραμμίζονται με την πιο ακραία ανθελληνική προπαγάνδα. Ο κ. Τσίπρας, ενώ γνωρίζει με ακλόνητα στοιχεία τους δεσμούς των υποψηφίων του με τους κύκλους που οραματίζονται τη «γαλάζια πατρίδα» στο βαθύ τουρκικό κράτος, επιμένει να καλύπτει έως σήμερα τον κ. Ζειμπέκ, τον κ. Φερχάτ αλλά και τον κ. Φίλη που μιλάει απροκάλυπτα, χωρίς να ανακαλεί, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη.
Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση. Κανένας υπεύθυνος δημοκρατικός πολίτης δεν ανέχεται παιχνίδια ούτε με τη Δημοκρατία, ούτε με την εθνική κυριαρχία”.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.