

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των δύο υποψήφιων βουλευτών του στη Θράκη, έδωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, τονίζοντας πως η Κουμουνδούρου «παίζει με τις λέξεις και κάνει το άσπρο μαύρο. Ως συνήθως».
«Δεν μας ενδιαφέρει ποιο κόμμα ψηφίζεται στη Ροδόπη. Αρκεί να μην εκπροσωπεί την «τουρκική» μειονότητα. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή κι ο ΣΥΡΙΖΑ την πάτησε. Είναι εθνικό ζήτημα οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή να μην είναι ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου», υπογράμμισε.
Και επισήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ αγνόησε προειδοποιήσεις και πληροφορίες που επίσημα του μεταφέρθηκαν ΠΡΙΝ τις εκλογές και συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά. Ανακατεύοντας και δυσφημώντας από την Ντόρα Μπακογιάννη μέχρι και την ΕΥΠ που έχει κρίσιμο και διαχρονικό ρόλο στα μειονοτικά ζητήματα εδώ και δεκαετίες».
«Αντί να πετάει, λοιπόν, την μπάλα στην εξέδρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο υποψήφιοί του πρέπει να απαντήσουν σε ένα και μόνο ερώτημα: εκπροσωπούν και διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της «τουρκικής» μειονότητας; Θέλουμε μια απλή, ξεκάθαρη απάντηση από τους δύο υποψήφιους», κατέληξε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Υπενθυμίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον Κυρ. Μητσοτάκη, για «προεκλογικά παιχνίδια με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη», χωρίς ωστόσο να διαψεύδει τις αποκαλύψεις του προέδρου της ΝΔ ότι είχε ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου για την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ των δυο υποψηφίων του στη Ροδόπη.
Σχετικά Νέα
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..