Α. Ρέμος: Θέλουν να τον διαπομπεύσουν, δεν ισχύει ότι δήλωνε 50.000, υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Για τον έλεγχο του Αντώνη Ρέμου από τις αρμόδιες αρχές, για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, μίλησε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Αντώνη Ρέμου, μέχρι του ποσού του 1.500.000 ευρώ και αυτό γιατί ερευνάται για φοροδιαφυγή.

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δεν ισχύει ότι δήλωνε στην εφορία εισόδημα 50.000 ευρώ, ενώ πρόσθεσε ότι ο έλεγχος που γίνεται στον Αντώνη Ρέμο γίνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

«Πριν γίνει η δέσμευση ή αφού γίνει, πριν διαπομπεύσουμε τον οποιονδήποτε πολίτη δημόσια, θα πρέπει να τον καλέσει η αρχή ξεπλύματος και να τον ρωτήσει, να του ζητήσει εξηγήσεις. Ένα μέτρο τόσο επαχθές δεν πρέπει να παίρνεται. Επίσης, πώς διαρρέεται ένα όνομα τόσο εύκολα; Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε κάθε χρόνο 50.000 ευρώ δεν είναι ακριβής. Είναι μια διαρροή που έχει σκοπό τη διαπόμπευση του συγκεκριμένου καλλιτέχνη. Η πληροφορία είναι παντελώς ψευδής και συκοφαντική» τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σημείωσε επίσης ότι ο Αντώνης Ρέμος είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει ελεγχθεί από τις φορολογικές αρχές επανειλημμένως και είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του, ενώ τόνισε ότι τη Δευτέρα με τον συνάδελφό του θα πάνε στην Εισαγγελία για να εξεταστεί κατά προτεραιότητα η υπόθεση γιατί αυτά είναι ψεύδη.

«Ούτε ο καλλιτέχνης ούτε εγώ γνωρίζουμε σε τι αφορά η υπόθεση. Είναι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος γιατί αιφνιδιάστηκε από τη δέσμευση αλλά και για τη διαρροή του ονόματός του. Από την άλλη, είναι σίγουρος για την αθωότητά του» σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα