Α. Μπαλτάς: Μεταρρυθμίσεις για τον Μητσοτάκη είναι να τσακίσει εργαζόμενους-συνταξιούχους

Μεταρρυθμίσεις για τον Μητσοτάκη είναι να στριμωχτεί η εργασία καθώς και τα επιδόματα και οι συντάξεις και ο τρίτος πυλώνας του «Ασφαλιστικού Πινοσέτ» είναι προ των πυλών τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο ο Αριστείδης Μπαλτάς, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, και εξήγησε ότι αυτό είναι τρομοκρατικό πράγμα σε επίπεδο συλλογικών συμβάσεων, συνταξιοδοτικού και όχι μόνο.

Ο Αριστείδης Μπαλτάς Στο Κόκκινο στον Νίκο Σβέρκο τόνισε ότι ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει το ντιμπέιτ είναι γιατί δεν μπορεί να μην πει τίποτα που να μην είναι τέτοιου τύπου. Όπως τόνισε μεταρρυθμίσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να τσακίσει την εργασία και το συνταξιοδοτικό και μ’ αυτά «θα μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες».

Εξήγησε δε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης την οριζόντια περικοπή των φόρων, που την υποσχέθηκε, τελικά την πήγε δύο χρόνια μετά.

Παράλληλα για την σκληρή υπερσυντηρητική ατζέντα της ΝΔ τόνισε ότι «ότι κατακτήσαμε σε επίπεδο δικαιωμάτων, ότι κατακτήσαμε σε επίπεδο ανακούφισης ανθρώπων που πάσχουν και σε επίπεδο ανθρώπων και δικαιωμάτων κινδυνεύει να φύγει από τη μέση. Και αυτό είναι πάλι ενάντια στην ευρωπαϊκή νομοθεσία σε ό,τι αφορά φυλακές και σχέσεις φυλακισμένων με περιβάλλον δικό τους πάει και αυτό να καταστραφεί πλήρως».

Σχετικά Νέα