

Δηλώσεις έκανε, κατά της κυβέρνησης της ΝΔ ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για τις καταγγελίες του Συνδέσμου Αθλητών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΣΑΜΑΕ), κάνοντας λόγο για απευθείας αναθέσεις και σπατάλη δημοσίου χρήματος
Αναλυτικά ο βουλευτής αναφέρει:
«Η καταγγελία του Συνδέσμου Αθλητών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΣΑΜΑΕ) για τα έργα και τις ημέρες του κ. Αυγενάκη στην Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού είναι ντροπιαστική, ακόμα και για αυτή την Κυβέρνηση. Η “ταχύτητα” διασπάθισης δημοσίου χρήματος και οι “ειδικές διαδρομές” των αμοιβών “άμισθων” θέσεων, από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, δεν εκπλήσσουν, πλέον, κανέναν.»
«Απ’ ότι φαίνεται, κάποιοι περίμεναν τη μειωμένη ορατότητα από τη σκόνη που σηκώνουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του ιστορικού Ράλι Ακρόπολις, για να πατήσουν το γκάζι των απευθείας αναθέσεων και του βολέματος συγγενών και φίλων.»
«Απαιτούμε απαντήσεις για κάθε ένα ευρώ από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών που σπαταλήθηκε στο όνομα της ανάπτυξης του κ. Μητσοτάκη και των Υπουργών του!»
Σχετικά Νέα
Κ.Τσουκαλάς: Χρειάζονται λύσεις στο στεγαστικό πρόβλημα όπως η έκπτωση του ενοικίου από το φορολογητέο εισόδημα
Την εκτίμηση ότι οι Έλληνες πολίτες πέρασαν το πιο ακριβό Πάσχα, κάτι το οποίο.
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.