Α. Λοβέρδος: “Παρών” και πάλι στην πολιτική – “Ανοιχτό”¨για ευρωεκλογές με ΝΔ

Για την πολιτική κίνηση που έκανε χθες μέσω συγκέντρωσης και στην οποία έγινε “καταγραφή θέσεων που με συγκροτούν”, όπως είπε, μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στις μελλοντικές του κινήσεις στην πολιτική, ανέφερε είπε ότι οι πολιτικοί του φίλοι του ζητούν να πάει στη ΝΔ, ή να κάνει κόμμα για να κατέβει στις ευρωεκλογές ή να δημιουργήσει μια κίνηση. “Ό,τι μου λένε τους απαντάω με τον προβληματισμό μου σε κάθε πρόταση. Κάτι που καλλιεργώ εδώ και 5 μήνες”.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως “θα προχωρήσω χωρίς βία, δεν είμαι ένας άνθρωπος που ξεκινάω τώρα την πολιτική μου πορεία. Είμαι πολλές δεκαετίες στην πρώτη γραμμή ενός κόμματος που χτυπήθηκα όσο κανένας άλλος πολιτικός. Αλλά στάθηκα όρθιος. Χθες έκανα το πρώτο μου βήμα. Θέλω να έχει πολιτική ισορροπία όταν ακουστεί”.

Απαντώντας στο αν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές ή αν θα κατέβει με δικό του σχηματισμό, ο κ. Λοβέρδος είπε “δεν έχω αποκλείσει τίποτα, από χθες δήλωσα “παρών” στην πολιτική. Το πολιτικό μέσο που θα εκφραστεί αυτό είναι θέμα των επόμενων εβδομάδων”.

Στην ερώτηση αν έχει επικοινωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη απάντησε αρνητικά “ούτε μέσω εκπροσώπων”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει μετανιώσει που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που δημοσκοπήσεις το δείχνουν δεύτερο κόμμα απάντησε χαρακτηριστικά: “Δικαιώθηκα” και εξήγησε: “Με αυτό το κομφούζιο που υπάρχει στην κεντροαριστερά εγώ δεν έχω σχέση”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα